26 aprilie 2024

Calendar CSM Constanța / Apr 2024 / Săptămâna 4

Calendar CSM Constanța / Apr 2024 / Săptămâna 4

Sportivii noștri sunt angrenați în lupta pentru medalii și în această săptămână, la toate categoriile de vârstă, în competiții interne și internaționale! După ce baschetbalistele au câștigat primul titlu și au intrat în galeria campioanelor din Liga Națională, handbaliștii pot obține matematic medaliile de argint în Liga Zimbrilor. Sportivii CSM Constanța sunt prezenți la Campionatul Mondial de Kempo, la Campionatele Naționale de triatlon, la Cupa României la ciclism și la un important concurs de aerobic în cetatea gimnasticii românești, la Deva. Tuturor, le urăm succes! Hai, Constanța! Hai, România!

 

 

 

==Volei senioare==

 

Nou-promovată în Divizia A1 de volei feminin, CSM Constanța vrea să încheie campionatul pe locul al 9-lea și începe seria cu FC Argeș pe teren propriu. Se joacă după “sistemul 2 din 3” iar primele două meciuri se vor juca la Constanța. Cu două victorii în weekend, echipa noastră poate încheia sezonul, unul în care a reușit victorii importante în fața unor formații și mai bine clasate.

Formația antrenată de Florin Voinea și Radu Began a trecut cu 3-0 de Știința Bacău în seria precedentă iar acum va juca în Sala Sporturilor din Constanța, Vineri, 26 Aprilie, de la ora 16.00 și Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 14.00 cu FC Argeș, intrarea spectatorilor fiind gratuită. Hai Constanța!

Meciurile vor putea fi urmărite în direct pe aplicația CSM Constanța (Google App & App Store), pe site-ul www.csmconstanta.ro la secțiunea LIVE TV și pe FRV TV. Hai, Constanța!

 

== Baschet senioare ==

CSM Constanța s-a încoronat campioană națională în această săptămână, după ce a câștigat și meciul 3 al finalei Ligii Naționale de Baschet Feminin Getica ’95, chiar pe terenul adversarei, FCC Baschet UAV Arad. Fetele antrenate de Alexandru Olteanu, Alina Șerban și Volha Tămîrgeanu s-au impus cu 71-56, după ce câștigaseră primele două meciuri jucate la Constanța, cu 72-65 și 88-69. CSM Constanța a intrat în clubul select al echipelor care au cucerit titlul național în baschetul feminin românesc. Baschetbalistele noastre încheie astfel un sezon senzațional, în care au realizat eventul campionat-cupă! Team is everything! Hai, Constanța!

 

==Volei seniori==

Meciul al doilea din seria pentru locurile 7-8 în Divizia A1 de volei masculin este programat la Craiova. Formația antrenată de Cristian Imhoff și Răzvan Parpală a câștigat primul joc, sâmbătă la Constanța cu 3-2 și vrea să încheie cât mai repede campionatul, cu o clasare pe locul al 7-lea. Dacă scorul general devine 1-1, disputarea partidei decisive va avea loc Miercuri, 1 Mai, la Constanța. Meciul al doilea de la Craiova se va juca Sâmbătă, 27 Aprilie, de la ora 18.00. Hai Constanța!     

 

 

 

== Handbal seniori ==

CSM Constanța luptă în continuare pentru a închide conturile, matematic, în drumul spre argintul național. Handbaliștii noștri pot lua medaliile chiar în Sala Sporturilor dacă se impun în restanța cu Steaua București, din Liga Zimbrilor. Băieții antrenați de George Buricea și Ionuț Pușcașu vor să repete evoluția din urmă cu zece zile, când îi învingeau pe steliști în fața suporterilor constănțeni și obțineau calificarea în Final 4 Cupa României. Sâmbătă, 27 Aprilie, de la ora 18.00! Intrarea la meci este liberă! Meciul va putea fi urmărit în direct pe aplicația CSM Constanța (Google App & App Store), pe site-ul www.csmconstanta.ro la secțiunea LIVE TV. Hai, Constanța!

 

 

== Handbal juniori ==

Juniorii 2 CSM Constanța susțin ultimul meci din Grupa Valoare 3 a Campionatului Național de Handbal Masculin J2. Echipa antrenată de Ionuț Pușcașu primește vizita liderului grupei, CSU din Suceava, în Sala Sporturilor. Vineri, 26 aprilie, de la ora 10.30. Hai, Constanța! Meciul va putea fi urmărit în direct pe aplicația CSM Constanța (Google App & App Store), pe site-ul www.csmconstanta.ro la secțiunea LIVE TV și pe youtube-ul CSM Constanța ( https://www.youtube.com/watch?v=g8Od9t1B_jQ ). Hai, Constanța!

 

 

 

==Rugby seniori==

Etapa a 4-a din Divizia Națională de Seniori programează partida dintre RC Bârlad și CSM Constanța. Formația antrenată de Alexandru Lupu își dorește a doua victorie din actualul campionat, după ce a învins clar pe Bucovina Suceava cu 76-21 și a cedat la limită, 10-12 cu Politehnica Iași, având și un meci amânat cu Sportul Studențesc. La rândul său, RC Bârlad are două victorii: 33-17 cu Sportul Studențesc și 46-7 cu CSU Alba Iulia și o înfrângere, 19-42 cu Politehnica Iași. Meciul se va disputa pe Stadionul “Rulmentul” din Bârlad, Sâmbătă, 27 Aprilie, de la ora 11.00. Hai Constanța! Team is everything!

 

 == Baschet seniori ==

CSM Constanța revine la Sala Sporturilor pentru cel de-al doilea meci din Play-off-ul Ligii Naționale de Baschet Masculin – locurile 5-8. După ce au cedat, dramatic, 91-93, în primul joc, din deplasare, cu BC CSU Sibiu, baschetbaliștii noștri continuă seria la Constanța și speră să egaleze situația la general cu o victorie în fața propriilor suporteri! Echipa antrenată de Dan Fleșeriu și Valentin Boian este obligată să câștige pentru a rămâne în cursa pentru locul 5 și vrea să o facă în fața unor tribune pline! Luni, 29 Aprilie, de la ora 19.00! Haideți să umplem sala!

 

Meciul va fi LIVE pe aplicația CSM Constanța (Google App & App Store), pe site-ul www.csmconstanta.ro la secțiunea LIVE TV și pe youtube-ul FRB TV. Hai, Constanța!

 

 

== Baschet Liga I ==

CSM 2 Constanța susține un nou meci în Liga I de Baschet Masculin. Aflată pe locul 4 în Grupa Satelit, cu 7 victorii în 13 partide și 20 de puncte, echipa antrenată de Bogdan Ivanovici și Valentin Boian o întâlnește în deplasare pe CSM CSU 2 Oradea, care ocupă locul 6, cu 4 victorii în 12 meciuri și 16 puncte. Duminică, 28 Aprilie, de la ora 12.00. Meciul va fi LIVE pe aplicația CSM Constanța (Google App & App Store), pe site-ul www.csmconstanta.ro la secțiunea LIVE TV și pe youtube-ul FRB TV. Hai, Constanța!

 

 

== Triatlon ==

Triatloniștii noștri luptă pentru medalii la Campionatul Național de Supersprint în bazin, concurs Open ce se desfășoară, în perioada 27-28 Aprilie, la Izvorani. În probele individuale, Carol Popa și Raul Petre vor evolua la juniori 1 (18-19 ani), Gabriel Mihăilescu și Paul Galoiu la juniori 2 (16-17 ani), Ioana Badea la juniori 1, iar Amalia Singuran la juniori 2. De asemenea, se concurează la ștafetă mixtă, acolo unde vom avea la start echipele Popa / Singuran și Petre / Badea. Înotul se va desfășura în bazinul olimpic, proba de bicicletă pe asfalt, în incinta bazei, iar cea de alergare pe pista de atletism din cadrul complexului. Hai, Constanța!

 

 

== Ciclism ==

Cicliștii participă, în weekend, la Cupa României XCO / Cross Country Olympic. Competiția de la Cheile Grădiștei se desfășoară duminică, 28 Aprilie, la categoriile juniori, U23 și Elite și este un test event pentru Campionatul European de mountain bike XCO. Prima competiție europeană de ciclism de o asemenea anvergură organizată în România, are loc în perioada 8-12 mai, la Cheile Grădiștei.

 

 

==Gimnastică aerobică== 

Peste 200 de sportivi de la 22 de cluburi din țară și lotul național de seniori vor participa la Deva, la cea de-a 26-a ediție a “Cupei Cetății” la gimnastică aerobică programată în zilele de 24 și 25 aprilie. De la CSM Constanța vor concura în probele individuale: Daria Mihaiu, Mădălin Boldea și Antonio Surdu. Antrenoarea acestora este Maria Fumea. Hai Constanța! 

 

 

==Kempo==

Luptătorul Ștefan Orza de la CSM Constanța va participa la Campionatul Mondial de Kempo programat în Antalya (Turcia) între 24 și 28 Aprilie. Sportivul constănțean speră să aibă evoluții cât mai bune, iar concurența este foarte mare, fiind prezenți cei mai valoroși luptători pe plan mondial. Ștefan Orza este antrenat la CSM Constanța de Daniel Asaftei și Cătălin Cășaru. Hai România! Hai Constanța!


Share:

Citeste mai multe articole din:

Evenimentele sportive din club în perioada următoare:

  Mulțumim partenerilor CSM Constanța

  • Primaria Constanta
  • Celco
  • Catena
  • Arrow
  • FRIAL
  • ENG Free
  • Cannoleria
  • SOCEP
  • Stirom
  • OGEN Gym
  • Sophie
  • Control Union
  • Curatenie Profi