2 februarie 2024

Calendar CSM Constanța / Februarie 2024 / Săptămâna 1

Calendar CSM Constanța / Februarie 2024 / Săptămâna 1

Avem o săptămână cu provocări la cel mai înalt nivel! Echipa de tenis de masă CSM Constanța luptă pentru calificarea în semifinalele ETTU Europe Cup Women, la prima sa participare într-o competiție europeană de senioare! Handbaliștii merg să câștige la Turda derby-ul etapei din Liga Zimbrilor, iar baschetbaliștii anunță spectacol în Sala Sporturilor contra Rapidului, în Grupa 1-10 a Ligii Naționale. Echipele noastre de volei, baschet și handbal sunt agrenate în campionatele naționale de seniori, tineret și juniori. Ziua și meciul! Tuturor, le urăm succes! Hai, Constanța! Hai, România!

== Tenis de masă ==

Echipa de tenis de masă CSM Constanța joacă, în sferturile de finală ale ETTU Europe Cup, cu ALCL TT Grand-Quevilly (Franța), un adversar redutabil venit din Liga Campionilor. Fetele noastre au produs surpriza în prima manșă și au câștigat cu 3-2, marți, la Constanța, însă totul se va decide în returul din Franța. Alina Mușat, Elena Zaharia, Bianca Mei-Roșu, Camelia Mitrofan și Denisa Uritu alcătuiesc echipa condusă de Viorel Filimon, care se va bate pentru o calificare miraculoasă în semifinale! Vineri, 2 Februarie, de la ora 20.30 (ora României), la Grand-Quevilly. Hai, Constanța! Hai, România!

== Volei senioare ==

Voleibalistele noastre joacă două meciuri în patru zile la Sala Sporturilor din Constanța! După duelul de miercuri cu CSM București, din etapa a XV-a a Diviziei A1, în care a cedat cu 1-3, CSM Constanța primește vizita ultimei clasate, Știința Bacău. Jucătoarele antrenate de Florin Voinea și Radu Began nu iau în calcul decât victoria contra moldovencelor, pe care le-au învins în tur cu un categoric 3-0. Fetele noastre speră să aibă de partea lor un public cât mai numeros la meciul din etapa a XVI-a. Sâmbătă, 3 Februarie, de la ora 15.00, în Sala Sporturilor! Hai, Constanța!

== Volei seniori ==

Voleibaliștii CSM Constanța au o misiune dificilă pe terenul campionilor de la CSM Arcada Galați, în etapa a XVI-a din Divizia A1. Băieții antrenați de Cristian Imhoff și Răzvan Parpală joacă pentru a doua oară în decurs de o lună cu deținătorii titlului, în fața cărora au cedat pe teren propriu, la început de an, într-un meci-restanță din etapa a V-a. Echipa noastră, aflată pe locul 7 în clasament, poziție care îi asigură intrarea în play-off, merge să-și joace șansa în Sala Polivalentă Dunărea din Galați. Sâmbătă, 3 Februarie, de la ora 16.00. Hai, Constanța!

== Volei cadete ==

Cadetele CSM Constanța joacă două meciuri în două zile în Seria C a Campionatului Național U17 – Elita! Fetele antrenate de Bianca Cojocaru și Vanesa Deșliu debutează în acest an pe terenul celor de la CSȘ Lugoj, urmând să joace atât meciul din tur, cât și pe cel din retur, de pe teren propriu. Voleibalistele noastre vor să scoată maximum din dubla cu bănățencele! Vineri, 2 Februarie, și Sâmbătă, 3 Februarie. Hai, Constanța!

== Handbal seniori ==

Derby de etapă pentru handbaliștii noștri în Liga Zimbrilor! După “galopul de sănătate” din meciul de acasă cu sighișorenii, jucătorii antrenați de George Buricea și Ionuț Pușcașu merg să se bată pentru victorie la Turda, în prima deplsare din 2024. Băieții noștri vor să-și consolideze locul 2 în clasament, în timp ce gazdele, aflate pe locul 5, luptă încă pentru o poziție de play-off. Cel mai tare meci al etapei a XV-a, AHC Potaissa Turda – CSM Constanța, se joacă duminică, 4 februarie, de la ora 17.30. Hai, Constanța!

== Handbal juniori ==

Juniorii 2 CSM Constanța vor să continue seria succeselor în Campionatul Național de Handbal Masculin. După debutul cu dreptul din acest an, 48-33 contra celor de la Arrubium Măcin, handbaliștii antrenați de Ionuț Pușcașu rămân liderii neînvinși din Seria E, cu 8 victorii și un egal. Urmează derby-ul etapei a XI-a, cu cea de-a doua clasată, CSȘ Medgidia, de care o despart doar 2 puncte. Vineri, 2 Februarie, de la ora 13.00, în Sala Iftimie Ilisei din Medgidia. Hai, Constanța!

Juniorii 3 CSM Constanța joacă și ei în weekend la Medgidia, în cadrul etapei a XI-a a Campionatul Național de Handbal Masculin. După ce a cedat, previzibil, în fața liderului neînvins al Seriei C, HC Omer A, echipa antrenată de Denis Ali are o misiune dificilă și pe terenul celei de-a doua clasate, CSȘ Medgidia B, dar merge să-și joace șansa. Duminică, 4 Februarie, de la ora 18.00. Hai, Constanța!

== Baschet seniori ==

Baschetbaliștii noștri revin în Sala Sporturilor pentru un nou meci important din faza a II-a a campionatului, în Liga Națională Getica ’95. După victoria obținută împotriva lui Dinamo, CSM Constanța primește vizita Rapidului și speră să reediteze jocul foarte bun din etapa trecută. Ambele echipe au câte trei succese în cont și cine câștigă face un pas mai sus în Grupa 1-10, către play-off. Băieții antrenați de Dan Fleșeriu promit spectacol și au nevoie de susținere în duelul cu giuleștenii! Haideți să umplem tribunele! Sâmbătă, 3 Februarie, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor! Hai, Constanța!

== Baschet Liga 1 ==

Baschetbaliștii antrenați de Bogdan Ivanovici joacă săptămâna aceasta două meciuri în Liga I de Baschet Masculin. După ce a cedat miercuri, 52-86 cu CSU ASE București, CSM 2 Constanța revine la Sala Sporturilor pentru a înfrunta una dintre cele mai bune echipe bune ale Grupei B, CSȘ VSK Gheorghieni. Băieții noștri au 7 victorii în 14 meciuri și luptă pentru cea de-a 8-a victorie stagională. Duminică, 4 februarie, de la ora 10.00. Hai, Constanța!

== Baschet juniori ==

CSM Constanța U14 Feminin debutează în faza a III-a a Campionatului Național de Baschet Feminin. Fetele noastre participă, în weekend, la primul turneu al Grupei a 7-a, organizat în sala Complexului Sportiv Tomis. CSM Constanța joacă Vineri, 2 Februarie, ora 18.00, cu CSȘ Craiova, și Sâmbătă, 3 Februarie, ora 14.00, cu CSM Târgoviște. Hai, Constanța!

CSM Constanța U14 începe meciurile din faza a III-a a Campionatului Național de Baschet Masculin. Băieții noștri susțin primele trei meciuri în Grupa a 3-a, în turneul organizat la Tulcea. Sâmbătă, 3 Februarie, de la ora 11.30, cu CS Axiopolis Cernavodă, și de la ora 17.00 cu ACS Iris Iași, iar Duminică, 4 Februarie, de la ora 12.00, cu CSȘ Tulcea. Hai, Constanța!

== Natație ==

Patrick Dinu de la CSM Constanța va evolua la Campionatele Mondiale de nataţie!

Înotătorul constănțean va concura în proba de 100 metri liber, fiind prima sa participare la un Campionat Mondial de seniori în bazin olimpic.Patrick Dinu este antrenat la CSM Constanța de medaliatul olimpic Răzvan Florea. România va fi reprezentată de opt sportivi, cinci înotători şi trei săritori în apă, la Campionatele Mondiale de nataţie de la Doha (2-18 februarie), marele absent fiind David Popovici, dublu campion european la 100 şi 200 m liber. Probele de sărituri sunt programate primele între 2 și 15 februarie, iar cele de înot vor fi în perioada 11-18 februarie.


Share:

Citeste mai multe articole din:

Evenimentele sportive din club în perioada următoare:

  Mulțumim partenerilor CSM Constanța

  • Primaria Constanta
  • Celco
  • Catena
  • Arrow
  • FRIAL
  • ENG Free
  • Cannoleria
  • SOCEP
  • Stirom
  • OGEN Gym
  • Sophie
  • Control Union
  • Curatenie Profi