26 ianuarie 2024

Calendar CSM Constanța / Ianuarie 2024 / Săptămâna 4

Calendar CSM Constanța / Ianuarie 2024 / Săptămâna 4

Avem o săptămână plină, cu meciuri susținute de echipele CSM Constanța de volei, handbal și baschet în ligile naționale și competițiile de juniori, dar și un Campionat European U21 de tenis de masă, unde fetele noastre luptă pentru medalii. Sâmbătă și duminică, constănțenii sunt invitați la Sala Sporturilor pentru un adevărat regal sportiv, și tot în weekend așteptăm vești de la atleți, care concurează la Cupa României. Tuturor, le urăm succes! Hai, Constanța! Hai, România!

== Volei seniori ==

Voleibaliștii antrenați de Cristian Imhoff și Răzvan Parpală au o săptămână plină, cu două meciuri în patru zile! Miercuri, 24 Ianuarie, în cadrul etapei a XIV-a din Divizia A1, CSM Constanța joacă pe terenul lui SCM Zalău, echipă de care o separă 5 puncte în clasament. Sălăjenii luptă cu băimărenii pentru ultimul loc de play-off, în timp ce băieții noștri speră să-și consolideze locul 7 cu un succes în Sala Polivalentă “Gheorghe Tadici”. Miercuri, de la ora 18.00. Hai, Constanța!

Săptămâna se încheie pentru voleibaliștii CSM Constanța cu un meci pe teren propriu în compania celor de la Universitatea Cluj, în cadrul etapei a XV-a din Divizia A1. Echipa noastră este favorită în fața ultimei clasate, pe care a învins-o în tur, la Cluj-Napoca. Băieții antrenați de Cristian Imhoff și Răzvan Parpală cheamă constănțenii la meci. Sâmbătă, 27 Ianuarie, de la ora 15.00, la Sala Sporturilor. Hai, Constanța!

== Volei speranțe ==

Voleibalistele U15 antrenate de Vanesa Deșliu și Bianca Cojocaru participă la cel de-al treilea turneu al Campionatului Național, în weekend, la sala Complexului Sportiv Tomis din strada Flămânda. CSM Constanța va juca, în ordine, cu ACS Flamingo Volleyball Club Constanța, CSȘ1 Constanța și CSȘ Tulcea. Echipa noastră este lider neînvins în Seria B, după 6 meciuri, cu 17 puncte din 18 posibile, și vrea să continue șirul victoriilor sâmbătă și duminică. Hai, Constanța!

== Handbal seniori ==

Handbaliștii noștri revin în arenă, pentru primul meci oficial din 2024! În formulă completă, cu cei cinci internaționali reveniți de la Campionatul European din Germania, CSM Constanța luptă pentru cea de-a 11-a victorie în Liga Zimbrilor. CSM Constanța joacă împotriva penultimei clasate, CSM Sighișoara, meciul-restanță din etapa a XIV-a. Băieții noștri vor să debuteze cu dreptul în returul campionatului. Duminică, 28 Ianuarie, de la ora 17.30, în Sala Sporturilor Simona Amânar. Meciul va fi în direct la ProArena. Hai, Constanța!

== Handbal juniori ==

Juniorii 1 CSM Constanța reiau meciurile din Campionatul Național de Handbal Masculin. Handbaliștii antrenați de Enis Murtaza debutează în 2024 cu un joc în deplasare, pe terenul celor de la CSȘ Galați, în cadrul etapei a 8-a din Seria B. Duminică, 28 Ianuarie, de la ora 12.00.

Juniorii 2 încep anul cu un meci pe teren propriu, în Campionatul Național de Handbal Masculin. Liderii neînvinși în Seria E, cu 7 victorii și un egal, băieții antrenați de Ionuț Pușcașu pornesc favoriți contra celor de la Arrubium Măcin, echipă aflată pe ultima poziție a clasamentului. Meciul din cadrul etapei a 10-a se joacă sâmbătă, de la ora 12.30, la Năvodari.

Victorioși în primul meci al anului, la Călărași, juniorii 3 CSM Constanța sunt gazde în weekend. Echipa antrenată de Denis Ali abordează cu un moral ridicat dificila confruntare din etapa a 10-a cu liderul Seriei C, HC Omer Constanța A. Duminică, 28 Ianuarie, de la ora 10.00. La Sala Sporturilor.

== Atletism ==

După debutul în noul sezon, la prima etapă a Campionatelor Naționale de sală, atleții clubului nostru iau startul într-o nouă competiție indoor. În weekend, sportivii CSM Constanța participă la Cupa României de sală – Seniori. Competiția se desfășoară tot în sala de atletism “Ioan Soter” din Complexul Național “Lia Manoliu” București. Sâmbătă, 27 Ianuarie, și Duminică, 28 Ianuarie, de la orele 10.00.

== Baschet seniori ==

Baschetbaliștii noștri încep faza a II-a a campionatului, în Liga Națională Getica 95, cu un meci contra celor de la Dinamo București. Intrată în Grupa 1-10 cu două victorii, CSM Constanța luptă pentru fiecare punct care o poate aduce mai aproape de play-off. Băieții antrenați de Dan Fleșeriu promit spectacol și mizează pe tribune pline în duelul cu dinamoviștii. Sâmbătă, 27 Ianuarie, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor! Hai, Constanța!

== Baschet senioare ==

Cu un parcurs perfect până acum în Liga Națională Getica 95, fetele antrenate de Alexandru Olteanu cheamă suporterii la un nou spectacol baschetbalistic în Sala Sporturilor! Vicecampioana României, CSM Constanța este favorită în meciul cu ultima clasată, CSM Târgu Mureș. Baschetbalistele noastre vor cea de-a 10-a victorie din acest sezon în campionat. Duminică, 28 Ianuarie, de la ora 14.30. Meciul va fi LIVE pe FRB TV. Hai, Constanța!

== Baschet Liga 1 ==

Baschetbaliștii antrenați de Bogdan Ivanovici au parte de o nouă deplasare în Liga I, după cea de la Ploiești. Miercuri, 24 Ianuarie, de Ziua Unirii Principatelor, CSM 2 Constanța joacă pe terenul lui CSO 2 Voluntari, în cadrul etapei a XI-a din Grupa B. Băieții noștri luptă pentru cea de-a 8-a victorie stagională. De la ora 14.00, în direct pe FRB TV! Hai, Constanța!

== Baschet juniori ==

CSM Constanța este gazda primului turneu al Campionatului Național U13 de Baschet Masculin, la Complexul Sportiv Tomis. Micii noștri baschetbaliști susțin trei meciuri în Grupa a 11-a.
Vineri, 26 Ianuarie, de la ora 19.00 debutăm cu Blue Sharks Constanța, Sâmbătă 27 Ianuarie de la ora 12.00 se joacă ABC Blue Sharks Constanța – ACS Deceneu Tulcea și Sâmbătă, 27 Ianuarie, de la ora 16.00, CSM Constanța joacă cu ACS Deceneu Tulcea.

Baschetbaliștii continuă meciurile din Grupa Zonală a Campionatului Național U16. CSM Constanța joacă pe teren propriu cu ABC Rising Stars Popești Leordeni, în cadrul etapei a 4-a. Sâmbătă, 27 Ianuarie, de la ora 14.00, în sala Complexului Sportiv Tomis.

CSM Constanța U18 luptă în weekend pentru cea de-a cincea victorie în Campionatul Național de Baschet Masculin. Băieții antrenați de Norbert Kovasch vor să continue seria invincibilă începută în decembrie și să bifeze, contra celor de la Știința București, al patrulea succes consecutiv în Grupa Națională! Duminică, 28 Ianuarie, de la ora 14.00, în sala Complexului Sportiv Tomis. Hai, Constanța!

CSM Constanța U13 începe meciurile în Campionatul Național de Baschet Feminin. Fetele noastre susțin primele jocuri în Grupa a 3-a din prima fază a competiției în sala Colegiului Național Iulia Hașdeu din București. Sâmbătă, 27 Ianuarie, de la ora 11.00, cu LPS Galați, și de la ora 16.00 cu ACS Dan Dacian București.

Baschetbalistele continuă meciurile din faza a II-a a Campionatului Național U16. CSM Constanța ocupă locul 2 în clasamentul Grupei I- Grupa Valorică A, cu 5 victorii în 8 partide. Fetele antrenate de Alina Șerban susțin două jocuri în Capitală. Vineri, 26 Ianuarie, de la ora 18.00, cu CS BBB Raptors Berceni, și sâmbătă, 27 Ianuarie, de la ora 10.00, cu CS Olimpia București. Hai, Constanța!

== Tenis de masă ==

CSM Constanța va fi reprezentat de trei sportive la Campionatul European U21 de Tenis de Masă de la Skopje (Macedonia de Nord), din 24-28 Ianuarie. Elena Zaharia, vicecampioana mondială de junioare U19, Bianca Mei-Roșu, campioană europeană la dublu fete, la ediția trecută a competiției continentale U21 de la Sarajevo, și Camelia Mitrofan luptă pentru medalii la simplu, dublu feminin și dublu mixt. Hai, Constanța! Hai, România!


Share:

Citeste mai multe articole din:

Evenimentele sportive din club în perioada următoare:

  Mulțumim partenerilor CSM Constanța

  • Primaria Constanta
  • Celco
  • Catena
  • Arrow
  • FRIAL
  • ENG Free
  • Cannoleria
  • SOCEP
  • Stirom
  • OGEN Gym
  • Sophie
  • Control Union
  • Curatenie Profi