27 martie 2024

Calendar CSM Constanța / Martie 2024 / Săptămâna 4b

Calendar CSM Constanța / Martie 2024 / Săptămâna 4b

O nouă săptămână plină pentru sportivii CSM Constanța! Avem meciuri importante în ligile de baschet, handbal, volei și rugby, la seniori, tineret și juniori. Baschetbalistele joacă primul meci din semifinalele Ligii Naționale, vineri seară, la Constanța, unde atmosfera va fi încălzită de un show baschetbalistic, cu participarea americanilor de la Mihail Kogălniceanu! Sportivii noștri luptă pentru medalii la Campionatele Naționale de canotaj și kempo, iar judoka și șahiștii iau parte la concursuri tari în țară. Piața transferurilor începe să fie activă în handbal iar Constanța parafează unul dintre transferurile sezonului următor în handbalul românesc! Tuturor, le urăm succes! Hai, Constanța!

== Baschet senioare ==

 

CSM Constanța continuă lupta pentru titlu în Liga Națională de Baschet Feminin Getica ‘95! Echipa noastră joacă pe teren propriu primul meci din semifinala play-off cu CSM Târgoviște, care se dispută după sistemul “2 din 3”. Fetele antrenate de Alexandru Olteanu, Alina Șerban și Volha Tămîrgeanu vor să repete evoluția din urmă cu două săptămâni, din finala Cupei României, când le-au învins pe dâmbovițence și au cucerit trofeul. Haideți să umplem Sala Sporturilor! Vineri, 29 Martie, de la ora 19.00! Meciul va fi LIVE pe pagina de facebook CSM Constanța Baschet, pe aplicația CSM Constanța (Google App & App Store), pe site-ul www.csmconstanta.ro la secțiunea LIVE TV și pe FRB TV. Hai, Constanța!

 

== Baschet seniori ==

 

Baschetbaliștii noștri joacă pe terenul campionilor de la U-BT Cluj-Napoca, în antepenultima etapă din Grupa 1-10 a Ligii Naționale de Baschet Masculin Getica ’95. Echipa antrenată de Dan Fleșeriu și Valentin Boian are o misiune dificilă în Polivalenta clujeană, unde se întoarce la o lună după duelul cu U-BT din semifinalele Cupei României. Vineri, 29 Martie, de la ora 18.00. Meciul va fi LIVE pe FRB TV. Hai, Constanța!

 

== Baschet amical ==

 

Comunitatea baschetului din Constanța se va bucura de un nou meci eveniment, unul în care sportivii noștri vor întâlni MK All Stars într-un meci amical internațional la Sala Sporturilor! Echipa de Liga 1 CSM Constanța va întâlni MK All Stars, echipa militarilor americani de la baza NATO de la Mihail Kogălniceanu! Un meci-spectacol pentru comunitatea noastră, mare iubitoare de baschet. Intrarea va fi liberă și toți iubitorii de baschet sunt așteptați la Sala Sporturilor. Vineri, 29 Martie, de la ora 16.00!

 

== Baschet juniori ==

 

CSM Constanța U14 participă, între 28 și 30 Martie, la Sibiu, la turneul 6, primul din faza semifinală a Campionatului Național de Baschet Feminin, Grupa B2. Echipa noastră susține cinci meciuri: cu CSȘ Premium Sibiu (Joi, 28 Martie, ora 13.00), ACS Ralph Brașov (Joi, 28 Martie, ora 18.00), CSO Voluntari (Vineri, 29 Martie, ora 9.00), CS Rapid București (Vineri, 29 Martie, ora 18.00) și CSȘ Unirea Iași (Sâmbătă, 30 Martie, ora 9.00). Hai, Constanța!

 

CSM Constanța U14 evoluează, între 29 și 30 Martie, la București, la primul turneu din faza semifinală a Campionatului Național de Baschet Masculin, Grupa B1. Echipa antrenată de Ramona Pop joacă trei meciuri în ”The Cage”, cu ACS Champions Buc-Cra (Vineri, 29 martie, ora 12.00), CS Vâlcea 1924 (Vineri, 29 martie, ora 20.00) și ABC Leii București (Sâmbătă, 30 Martie, ora 10.00). Hai, Constanța!

 

 

 

== Baschet 3×3 ==

 

CSM Constanța organizează unul dintre Turneele Naționale de baschet 3×3 pentru juniori 2006/2007 din acest weekend. Participă echipe cu jucători legitimați la cluburi afiliate FRB. “Maratonul” 3×3 este găzduit de Sala Flămânda din Complexul Sportiv Tomis, și începe Sâmbătă, 30 Martie, de la orele dimineții.

 

== Volei Seniori ==

 

După un prim meci în playoff în care echipa noastră i-a pus reale probleme pretendentei la titlu, Rapid București, CSM Constanța susține al doilea meci din playoff-ul Diviziei A1 Masculin, în seria cu Rapid București, cu gândul de a prelungi disputa într-un meci decisiv. După 1-0 la București, acolo unde Constanța a smuls un prim set iar în următoarele trei a cedat la 21, 25 și 24, meciul doi se anunță unul interesant pentru băieții antrenați de Cristian Imhoff și Răzvan Parpală. Miercuri, 27 Martie, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor din Constanța, CSM Constanța – Rapid București, în meciul doi din Playoff în confruntarea cu a doua clasată la finalul sezonului regulat. Intrarea la meci este liberă! Meciul va fi LIVE pe pagina de facebook CSM Constanța Volei, pe aplicația CSM Constanța (Google App & App Store), pe site-ul www.csmconstanta.ro la secțiunea LIVE TV și pe FRV TV. Hai, Constanța!

 

== Handbal seniori ==

 

CSM Constanța revine la Sala Sporturilor și joacă în etapa a XXI-a din Liga Zimbrilor, contra echipei de pe locul 8, CSM Bacău. Handbaliștii antrenați de George Buricea și Ionuț Pușcașu vor să obțină cea de-a opta victorie consecutivă în campionat și să mai facă un pas spre cucerirea medaliilor de argint. CSM Constanța se află pe locul 2 în clasament, cu un avans de 5 puncte față de Minaur și un meci mai puțin, restanța cu Steaua. Băieții noștri mizează pe o sală plină! Sâmbătă, 30 Martie, de la ora 18.00! Meciul va fi LIVE pe aplicația CSM Constanța (Google App & App Store) și pe site-ul www.csmconstanta.ro la secțiunea LIVE TV. Hai, Constanța!

 

== Handbal tineret ==

 

Handbaliștii echipei de tineret CSM Constanța susțin ultimul meci din sezonul regulat al Campionatului Național de Tineret. Băieții antrenați de Enis Murtaza primesc vizita celor de la HC Buzău, liderii Seriei B, și au nevoie de victorie pentru a păstra șanse la clasarea pe primele 4 locuri, care asigură calificarea în Final 8. Derby-ul etapei a XIII-a, CSM Constanța – HC Buzău, se joacă la Sala Sporturilor. Joi, 28 Martie, de la ora 13.30, Hai, Constanța! Meciul va fi LIVE pe pagina de youtube CSM Constanța, pe aplicația CSM Constanța (Google App & App Store) și pe site-ul www.csmconstanta.ro la secțiunea LIVE TV. Hai, Constanța! 

 

== Handbal juniori ==

 

Juniorii 1 CSM Constanța joacă un nou meci în faza a doua a Campionatului Național de Handbal Masculin – Grupa Valoare 1. După victoria de acasă cu LPS Vaslui, echipa antrenată de Enis Murtaza se deplasează pe terenul ultimei clasate, LPS Iași, cu gândul la victorie. Meciul din etapa a III-a se joacă duminică, 31 Martie, de la ora 10.00. Hai, Constanța!

 

Juniorii 4 CSM Constanța evoluează, în weekend, la Faza pe Euroregiune a Campionatului Național de Handbal Masculin J4 (născuți 2011-12 și mai tineri). Echipa noastră face parte din regiunea RO2, Grupa B, și va juca, la Medgidia, trei meciuri: cu HC Junior BB Buzău (ora 11.00), HC Omer Constanța (ora 13.00) – Sâmbătă, 30 Martie, în Sala “Dan Spătaru”, și cu LPS Brăila (ora 10.00) – Duminică, 31 Martie, în Sala “Ifitimie Ilisei”. Primele două clasate din Grupa B se întâlnesc cu primele două clasate din Grupa A (Viitorul Galați, CSȘ Medgidia, CSȘ Tecuci, CSO Murfatlar, LPS Buzău), în meciuri de clasament, duminică, de la orele 16.00 (locurile 2) și 17.00 (locurile 1). Cele 4 echipe se vor califica la Faza Semifinală a Campionatului Național. Hai, Constanța!

 

== Șah ==

Șahiștii noștri participă, între 29 și 31 Martie, la Festivalul Internațional de Șah Satori Art de la Slobozia. Ediția a XVI-a a turneului reunește sportivi juniori, de la U7 la U14, și organizează patru concursuri, Cupa U2200 (jucători cu ELO mai mic de 2200), Cupa U12, Cupa U10, Cupa U8, dar și un turneu pentru jucătorii începători nelegitimați. Sistemul este șah clasic, 60 min + 30 sec / mutare.

 

== Judo ==

Sportivii secției de judo CSM Constanța vor evolua la un concurs amical, sâmbătă, 30 Martie, la Râmnicu Vâlcea. Judoka antrenați de Florin Radu Luca și Gheorghe Lozovanu intră pe tatami la Cupa CS Vâlcea 1924, competiție care celebrează centenarul sportului vâlcean. Sportivii noștri participă la categoria U23. Hai, Constanța!

 

== Canotaj ==

Întrecerile Campionatului Național de ergometru sunt programate la Complexul Sportiv Național „Elisabeta Lipă” din Snagov. Cei mai buni opt canotori de la CSM Constanța vor intra în lupta pentru medalii sub îndrumarea antrenorilor Marian Grijuc și Gabriel Vodă. Aceștia sunt Eduard Angel Moldovan, Marian Ștefan Dunca, Ovidiu Cristian Badea, Constantin Filip, Dragoș Valentin Peia, Sergiu Anfimov, Leontin Iliuță Nuțescu și Jean Andrei Bercea. Competiția se va desfășura Sâmbătă, 30 Martie. Hai Constanța! 

 

==Kempo==

Sportivii de la CSM Constanța sunt pregătiți de prima lor competiție oficială. Campionatul Național de Kempo MMA și Submission pentru juniori și seniori este programat în Sala “Apollo” din București. De la CSM Constanța vor participa trei sportivi, un junior – David Iordache (categoria 65 kg) la Submission și doi seniori – Ștefan Orza (categoria 75 kg) la MMA și Submission și David Pătru (categoria 70 kg) la MMA. Antrenorii sportivilor sunt Daniel Asaftei și Cătălin Cășaru. Competiția se va desfășura Sâmbătă, 30 Martie. Hai Constanța!

 

==Rugby==

Într-o partidă contând pentru etapa a 8-a din Campionatul Național de rugby U20, echipa CSM Constanța va întâlni pe LPS Suceava. Formația constănțeană antrenată de Marius Codea și Claudiu Trandafir este campioana en-titre și pornește cu prima șansă, chiar dacă meciul nu se anunță ușor. CSM Constanța se află pe locul al 3-lea cu 16 puncte, fiind devansată de echipa suceveană (locul 2 cu 19 puncte). Partida se va juca pe terenul „Marina” din Mangalia, Miercuri, 27 Martie de la ora 11,00 iar intrarea spectatorilor va fi gratuită. Este foarte important, ca formația noastră să termine pe unul din primele două locuri pentru a putea juca semifinala pe teren propriu. Tot în această săptămână, CSM Constanța U20 va evolua în deplasare, Duminică, 31 Martie, de la ora 11, cu Politehnica Iași. Hai Constanța! Team is everything!


Share:

Citeste mai multe articole din:

Evenimentele sportive din club în perioada următoare:

  Mulțumim partenerilor CSM Constanța

  • Primaria Constanta
  • Celco
  • Catena
  • Arrow
  • FRIAL
  • ENG Free
  • Cannoleria
  • SOCEP
  • Stirom
  • OGEN Gym
  • Sophie
  • Control Union
  • Curatenie Profi