14 decembrie 2023

Voleibalistele academiei CSM Constanța au reușit un parcurs aproape perfect în campionatele U17 și U15

Voleibalistele academiei CSM Constanța au reușit un parcurs aproape perfect în campionatele U17 și U15

Viitorul primei echipe de volei feminin CSM Constanța este asigurat! Echipele de cadete și speranțe ale clubului nostru merg ceas în campionat. Cadetele antrenate de Bianca Ioana Cojocaru și Vanesa Deșliu au câștigat Seria D din prima fază a Campionatului Național U17 (cu 5 victorii în 5 partide și setaveraj 15-0!) și s-au calificat în Grupa de Elită. Iar debutul în faza a doua a campionatului a fost unul cu dreptul: victorie categorică în meciul cu CS Dacia Mioveni, scor 3-0 (25-14, 25-12, 25-11), din prima etapă a Seriei C. Un meci în care blocajul a funcționat foarte bine, cu Bianca Cucu, Nicole Toma, Sofia Snitsarevych, Cătălina Negrea sigure la fileu, iar atacul de asemenea. Nicole Toma, Ana Ciocan, Daria Anghelescu și Bianca Cucu au fost principalele realizatoare ale Constanței.

Cu o recepție foarte bună, fetele au dominat autoritar ritmul partidei, cu Andreea Iftimiciuc și Amira Mostoc pe postul de libero și Alexandra Radu alături de Rebeca Midișan la coordonare. A fost ultimul meci al junioarelor U17 în acest an, urmând ca în etapa următoare fetele să joace în deplasare pe terenul celor de la Magic Champions Sibiu, în ianuarie 2024.

Lotul cadetelor CSM Constanța în acest sezon este format din: Selena Munteanu, Daria Anghelescu, Eliza Iordache, Rebeca Midișan, Cătălina Negrea, Amira Mostoc, Sofia Snitsarevych, Andreea Iftimiciuc, Alexia Ruci, Ana Ciocan, Rebecca Berescu, Bianca Cucu, Maria Știrbu, Nicole Toma, Alexandra Radu și Alexandra Sarău. Antrenoare sunt Bianca Ioana Cojocaru și Vanesa Deșliu.

Este un sezon cu victorii pe linie pentru speranțele CSM Constanța! Sala CSȘ1 Constanța a găzduit al doilea turneu al Campionatului Național Feminin U15. Fetele antrenate de Vanesa Deșliu și Bianca Ioana Cojocaru au câștigat turneul, fără set pierdut! Fetele s-au impus în trei seturi, cu CSȘ Tulcea, CS Năvodari și ACS Flamingo Voleyball Club Constanța. Ele încheie astfel anul cu 6 victorii în 6 meciuri și setaveraj 18-2, acumulând 17 puncte din 18 posibile! Urmează, la sfârșitul lunii ianuarie, cel de-al treilea turneu din Seria …, în care CSM Constanța U15 va juca împotriva echipelor ACS Flamingo Voleyball Club Constanța, CSȘ1 Constanța și CSȘ Tulcea. Lotul cu care CSM Constanța U15 a abordat acest turneu a fost format din: Koseoglu Melissa, Miron Diana, Midișan Rebeca, Moceanu Alessia, Berescu Rebecca, Hlusin Karina, Dedu Nae Sara, Radu Natalia, Radu Alexandra, Iftimiciuc Andreea, Neagu Elisa, Tudor Maria, Cârjilă Roxana, Popescu Brianna, Mitu Alexia, Bunea Anastasia.

Aflați la debutul în competiția internă, cadeții CSM Constanța au avut de învățat la fiecare meci disputat în prima fază a Campionatului Național U15. Băieții antrenați de Viorel Prejbeanu, Paul Cămui și Răzvan Parpală au evoluat în Seria D, contra unor echipe cu mai mare experiență, și continuă parcursul în Grupa Perspectivă. Echipa noastră a debutat cu dreptul în Seria A și a obținut încă o victorie în fața Rapidului, după cea de la București, din prima fază a campionatului. Băieții au avut un joc sigur și s-au impus cu 25-11, 25-11, 25-12. În următoarea etapă, cadeții CSM Constanța joacă în deplasare împotriva celor de la CSȘ Caransebeș, iar apoi intră în vacanță până pe 13 Ianuarie, când primesc vizita echipei CSȘ Arcada Galați. Hai, Constanța!

 


Share:

Citeste mai multe articole din:

Evenimentele sportive din volei în perioada următoare:

  Mulțumim partenerilor CSM Constanța

  • Primaria Constanta
  • Celco
  • Catena
  • Arrow
  • FRIAL
  • ENG Free
  • Cannoleria
  • SOCEP
  • Stirom
  • OGEN Gym
  • Sophie
  • Control Union
  • Curatenie Profi